Maalaustyöt turku, salo, varsinais-suomi

Varsinais-Suomen Rakennehuolto toteuttaa ulko- ja julkisivumaalauksia, sekä katon maalaus- ja pinnoitustyöt yrityksille sekä yksityis- ja taloyhtiöasiakkaille.

Talon huoltomaalaus turku, salo, varsinais-suomi

Rakennuksen ulkomaalaus vaikuttaa ulkonäköön ja myös suojaa seiniä kosteudelta ja sään tuomilta haasteilta. Ulkomaalaus alkaa pohjatöistä, joihin kuuluu myös homepesu ja vanhan maalin osittainen poisto. Maalaamme tarkasti kaikki ulkopinnat, jolloin tuloksena on suojaava ja kaunis kokonaisuus. Toimintamme perustuu huolelliseen työskentelyyn ja viimeisteltyyn työjälkeen. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja teemme työmme luotettavasti ensimmäisestä arvioinnista aina lopuksi tehtävään laadun tarkastukseen asti.

Katon maalaus turku,salo, varsinais-suomi

Teemme kaikkien maalattavissa olevien kattomateriaalien, eli tiili- ja peltikattojen maalaukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Katon pinnoitus kannattaa, sillä se suojaa katon pintaa UV-säteilyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Kun vanha maali on selvästi haalistunut, maalipinnat halkeilevat ja hilseilevät, tai katolla esiintyy ruostetta, on aika ruveta maalaustöihin. Mitä paremmassa kunnossa maalattava pinta on, sitä pienemmällä työllä ja kustannuksilla selvitään. Katon ilme muuttuu, kun se saa uuden kirkkaan ja kestävän pinnan suojakseen ja nostaa käyttöikää mukavasti. Teemme katon maalaukset sivellintyön lisäksi myös korkeapaineruiskutuksella. Lue lisää kattohuolloista täältä.

  

OTA SIIS YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ