LattiapinnoituKSET KOKO SUOMEN ALUEELLA

KESTÄVÄT lattiapinnoitukset uusiin lattioihin

Käsittelemätön betonilattia ei kestä pitkään siihen kohdistuvaa mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tämän vuoksi erilaisia pinnoitteita käytetään erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toteutamme oikealla pinnoitevalinnalla kestävät ja pitkäikäiset lattiaratkaisut tarpeisiisi. Pinnoitamme lattioita tehdaskokonaisuuksista teollisuuskeittiöihin. Elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuus, sairaalat, tehtaat, tuotanto- ja logistiikkatilat, lastauslaiturit, myymälät, julkiset tilat, koulut, päiväkodit, keittiöt, kylpyhuoneet, märkätilat ja asuintilat ovat käytännön esimerkkejä kohteista, joihin lattiapinnoitteet tuovat erittäin kestävän, toimivan, sekä ympäristöystävällisen ratkaisun.

Pinnoitusratkaisut lattioihin:

- design-pinnoitteet

- epoksimaalaukset

- EPOKSIPINNOITTEET

- itsesiliävät pinnoitteet

- hiutalepinnoitteet

- sähköä johtavat ESD-LATTIAT

- lattiapinnotteiden pesut ja huoltolakkaukset

- polyuretaanipinnoitteet

- VESIERISTYKSET

- Lattiahionta

- ESD-LATTIOIDEN HUOLTO JA KORJAUS

KESTÄVÄT lattiapinnoitukset vanhaan LATTIAAN

LATTIAremontti edullisesti

Vanhasta, kuluneesta lattiasta voidaan pinnoittamalla välttää materiaalin vaihto ja saada aikaan uusi kestävä lattiapinta. Pinnoitamme uusia ja vanhoja lattioita maailman johtavan lattiapinnoitteiden valmistajan Dr. Schutz® PU-menetelmillä. Päälleasennettava lattiapinnoite voi säästää kustannuksia jopa 60% perinteiseen lattiaremonttiin verrattuna, kun otetaan huomioon vanhan päällysteen poistamisesta ja hävittämisestä aiheutuneet kustannukset. Tämän lisäksi pinnoite vähentää merkittävästi myös huollon kustannuksia, sillä pinnoitettu lattia ei enää vaadi vahausta ja päivittäinen puhtaanapito on huomattavasti helpompaa. Pinnoitteilla on jo luotettavasti saneerattu yli 45 miljoonaa neliömetriä lattiapinta-alaa maailmanlaajuisesti.

Pinnoituksen yhteydessä voi huomioida myös sisustuksellisia tekijöitä. Kulutuskestävän pinnoitteen alle pystytään asentamaan logoja, kuvioita ja erilaisia muotoja. Lattioihin on mahdollista asentaa käsittelyn yhteydessä myös lisäaineita, joiden ansiosta lattiasta tulee esimerkiksi standardit täyttävä turvalattia, värjääviä kemikaaleja läpäisemätön, tai sähkönjohtava ESD-lattia. 

PU-pinnoitteet Soveltuvat monille eri lattiamateriaaleille:


- kumi
- linoleumi
- epoksi
- kvartsivinyylilaatat (hovilaatat)
- muovimatot
- ESD-lattiat
- urheilulattiat, kuntosalit
- mineraaliset lattiat

ESD-LATTIOIDEN asennus, KORJAUS JA HUOLTO 

Lattian runsas käyttö ja kulutus voivat aiheuttaa sen, että pintaan muodostuu lian ja hiukkasten vaikutuksesta pysyviä vaurioita ja sähköä johtavan ESD -lattian ominaisuudet heikkenevät. ESD Long Life PU Sealer antaa sähkönjohtaville ESD-lattioille kansainvälisen IEC standardin mukaisen kestävän suojan ja varmistaa sähkönjohtavuuden. ESD-lattian korjaus pinnoittamalla on kustannustehokas ja nopea tapa saada lattian ominaisuudet palautettua ja suojattua lattia luotettavasti.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ VELOITUKSETON ARVIOKÄYNTI

Lattiapinnoituksen edut:
- säilyttää arvonsa pitkään
- kestää kovaa kulutusta
- hylkii likaa
- täyttää tiukkojakin hygieniavaatimuksia
- ei tarvitse peruspesua ja vahausta
- on helppo saneerata
- on suojattu kemikaaleista ja värjäytymisistä
- saa tarvittaessa R 10 mukaisen liukkaudeneston