Kattovuodon korjaus turku, salo, varsinais-suomi

24H kattovuotopäivystyksemme auttaa kun katto vuotaa. Kattovuoto on ikävä huomata, mutta mitä nopeammin vuoto huomataan ja tiivistetään, sitä pienemmiksi jäävät vahingot. Kattovuoto huomataan yleensä talon sisäkatosta valuvana vetenä tai kostumisena. Katto vuotaa monesti ensimmäisenä läpivienneistä, saumakohdista tai piipun juuresta. Kattovuotoihin ja kosteusongelmiin on syytä puuttua mahdollisimman äkkiä, koska kosteus voi aiheuttaa ajan kanssa homevaurioita ja ilmanlaadun merkittävää huononemista. Myös korjaamisesta, kuivattamisesta ja tuulettamisesta selvitään pienemmillä töillä ja kuluilla, kun hometta ei ole ehtinyt muodostua. Pitkään jatkuneissa kosteusongelmissa kosteus voi kattorakenteiden lisäksi kerääntyä myös väli- ja ulkoseiniin. Tämä lisää korjauskuluja sekä korjaukseen kuluvaa aikaa huomattavasti.

Kun kattovuoto yllättää, ota yhteys meihin niin tulemme tutkimaan tilanteen, tiivistämme vuodon ja teemme kanssanne yhdessä päätöksen tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

vuotavan katon korjaus myös talvella

Korjaamme kattovuodon edistyksellisillä katonkorjausmenetelmillä myös talvella! Kattovuotoja aiheuttaa talvella lämpötilojen rajut vaihtelut sekä runsas ja raskas lumi katolla, joka sulaa ja jäätyy vuorotellen. Myös sisä- ja ulkolämpötilojen suuret erot vaikuttavat, koska korkea sisälämpötila voi alkaa lämmittää rakennuksen kattoa, jolloin jää ja lumi alkavat sulaa katolla. Räystäiden ollessa jäässä ei sulamisvesi pääse valumMuaan normaalisti vaan puristuu katon ja jään väliin, jolloin kattovuotoja voi päästä syntymään.

PeltikaTon, tiilikaton ja huopakaTon vuoTokorjaus

Korjaamme ja tiivistämme vuotavan katon olipa vesikatteesi millainen tahansa, meiltä saat apua kaikissa tapauksissa. Olemme erikoistuneet vuoto-ongelmien korjauksiin ja teemme paljon hälytysluonteisia korjaustöitä kaikentyyppisille katoille.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Vähennyksen suuruus on 50% työn osuudesta