HUOPAKATON korjaus, PESU JA PINNOITUS turku, salo, varsinais-suomi

Huopakaton puhdistus ja torjunta­käsittely

Huopakatto tulee puhdistaa oikeilla toimenpiteillä ja huoltaa säännöllisesti vahingoittamatta pintaa. Huopakatoissa on bitumia ja kiviainesta jolloin painepesu voi helposti vahingoittaa huovan pintaa. Puhdistamme katon mekaanisesti sekä kasvuston estoainetta käyttäen jolloin emme vahingoita sitä.

Kun katto on puhdistettu, ruiskutamme katolle kasvuston estoaineen. Torjunta-aine imeytyy katolle ja tuhoaa kaiken lopunkin kasvuston mikä on saattanut mekaanisesta puhdistuksesta jäädä. Kun levän, jäkälän ja sammaleen juuret kuolevat, ne huuhtoutuvat sateen ja lumen mukana pois katolta. Käsittelyn jälkeen kestää vuosia ennen kuin uusi sammal alkaa kasvaa huopakatolle. Käsittelyn vaikutus pitenee, kun katto puhdistetaan roskista vuosittain. Voit kysyä meiltä vuosihuoltosopimuksestamme!

Huopakaton KORJAUS, tiivistys ja pinnoitus

Mikäli katon huolto on jätetty liian myöhään tai katto on iän myötä huonokuntoinen,  pelkkä puhdistus ei välttämättä riitä. Tällöin suosittelemme katon pinnoitusta. Huopakaton tiivistäminen ja pinnoitus alkavat aina perusteellisesta katon kuntotarkastuksesta.
Suomessa koulutetut ja sertifioidut asentajamme sekä kattotöiden nopea toteutus tekevät meistä hyvän valinnan kaikenlaisiin huopakaton korjaus- ja pinnoitustöihin. Huoltoon sisältyvät huopakattosi läpivientien, pysty- ja vaakasaumojen, kattoikkunoiden ja jiirien kuin muidenkin kriittisten vuotokohtien tiivistäminen minkä jälkeen pinnoitamme koko katon. Huopakattosi saa täysin vesitiiviin ratkaisun vuosikymmeniksi eteenpäin. Tiivis ja hyvin hoidettu katto on paras tapa säilyttää kiinteistösi arvo. Teemme kattohuollot ja pinnoitukset aina 5-10 vuoden takuulla.

Mikäli sinulla on kattoihin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä

Kohteen tiedot