Kattotiivistykset turku, salo, varsinais-suomi

Ennemmin tai myöhemmin kiinteistöjen katot alkavat vuotamaan, joista saattaa koitua laajoja kosteusvaurioita rakenteisiin. Kattojen ennakoivat huollot ovat huomattavasti halvempia kuin jo tapahtuneiden vaurioiden korjaus. Mikäli haluat edullisesti takuutiiviin sekä pitkäikäisen katon, on ratkaisusi tiivistää kattopinnat.

Käytössämme on uusi suomalainen polymeerikemiaan perustuva pinnoite, sekä nestemäinen yksikomponenttinen polyuretaanimassa joilla katon tiivistys ja pinnoitus on luotettava tehdä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat reikien paikkaukset, vuotavien konesaumojen, läpivientien ja haastavien liitosten, kuten kattoikkunoiden ja lasikatteiden tiivistäminen sekä vesikourujen paikkaukset. Tiivistys ja pinnoitus on taloudellisesti tehokas vaihtoehto ennaltaehkäistä kattovuodot ja katon uusiminen, usein vain murto-osa kattoremontin ja kosteusvaurioiden korjauskustannuksista. Oikeanlaisella tiivistystekniikalla voidaan pidentää katon elinkaarta jopa vuosikymmenillä.

Tiivistyksiä voidaan käyttää myös uusien kattojen haastavien kohtien tiivistämiseen, joita on erityisen hankala tehdä peltisepäntyöllä tai bitumituotteilla. Asennukset vaativat sertifioidun asentajan. Tiivistyksille annamme 5- 10 vuoden takuun.

Mikäli sinulla on kattoihin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä

Kohteen tiedot