PELTIKATON PESU JA MAALAUS turku, salo, varsinais-suomi

edullisempi kuin kattoremontti

Peltikaton maalaus tai pinnoitus kannattaa aina, sillä se suojaa katon pintaa vaihtelevilta sääolosuhteilta vuodesta toiseen,  sekä pidentää käyttöikää huomattavasti. 
Toteutamme katon maalaukset vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Toimintamme perustuu hyvään laatuun ja huolelliseen käsittelyyn. 
Käytämme katon maalaukseen laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat katollesi luotettavan suojan vuosiksi eteenpäin.

Ajoissa suoritettu katon maalaus ja tiivistys on taloudellisesti edullisempaa kuin suurten kosteusvahinkojen korjaus tai kattoremontti. Maalaus jatkaa katon käyttöikää, jolloin vältytään kalliilta kattoremontilta. Useasti suositellaan uusimaan koko katto, vaikka monesti järkevämpää olisi vain huoltaa katto puhdistamalla, tiivistämällä ja maalaamalla tai tarvittaessa pinnoittamalla.

Maalauksella vuosia lisää katolle

Peltikatto on yleisin Suomessa käytettävä kattomateriaali. Perushuoltona monesti riittää pelkkä irtoroskien poistaminen katolta samalla kun tarkastaa läpiviennit sekä puhdistaa räystäskourut.

Peltikatto on kuitenkin altis sään vaikutuksille ja korroosiolle. Mikäli maalipintaan tulee vaurioita ja paljas metalli jää ilman suojaa, pelti ruostuu nopeasti ja voi kulua puhki muutamassa vuodessa. Tämän takia, jotta vältytään turhilta ja yllättäviltä kustannuksilta, peltikaton huoltomaalaus ja tiivistys kannattaa suorittaa ajoissa. Katon maalaus tai pinnoitus tuo myös katollesi uuden ilmeen ja suojaa sitä eri sääolosuhteilta, saasteilta sekä muilta ulkoisilta tekijöiltä. 

Mikäli sinulla on kattoihin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä

Kohteen tiedot