uusi vanhat lattiasi vaihtamisen sijaan

Dr. Schutz pinnoitus menetelmällä kuluneet/ naarmuuntuneet lattiat korjautuu uudenveroiseksi.

Menetelmän kustannustehokkuus verrattuna lattian purkuun on huikea.

Dr. Schutz tuotteet soveltuvat mm. linoleum-, muovi-, kumi-, Hovi-laatta-, Finnflex-laatta-, epoksi-, lattioille.

Vanha ja kuluneen näköinen lattia näyttää pinnoituksen jälkeen uudelta ja esteettisesti miellyttävältä. 

Pinnoite on kestävä ja likaa hylkivä ja suositukset ovat omaa luokkaansa. 

Dr. Schutz hyödyt ja edut:

- Dr. Schutz PU lattian-pinnoitus on kustannustehokas ja samalla nopea ratkaisu kuluneelle lattioille.

- Dr. Schutz pinnoitus soveltuu lattialle kun lattialle.

- Lattian valmistajat (Nora, Upofloor, Gerflor, Tarkett, Forbo) suosittelevat Dr. Schutz pinnoituksia.

- Menetelmän (PU Systeemin) avulla vanha lattia korjautuu uudenveroiseksi.

- Lattia kestää pinnoituksen jälkeen kovaa kulutusta ja helppo pitää puhtaana.

- Menetelmä on suuressa kasvussa Suomessa, menetelmä tuottaa suuria säästöjä ylläpidossa, ei enää peruspesu ja vahausta.

- Menetelmä on ekologinen, vanha materiaali korjataan, ei purkua.

Varsinais-Suomen Rakennehuolto toteuttaa unelmien lattiasi, etkä joudu pitämään tilojasi suljettuina viikkotolkulla. Kaikki  toteuttamamme saneeraukset ja lattiapinnoitukset ovat myös kotitalousvähennyksen alaista työtä. Poistamme vanhat ongelmat lattioista toteuttamalla kanssasi lattiaremontit järkevään hintaan ja sinulle järkevimmällä tavalla.

Ota meihin yhteyttä ja kerro millainen kohde sinulla on ja mitkä asiat sinua mietityttävät tai tuottavat sinulle harmia tällä hetkellä ja mitä parannuksia toivoisit.

Me soitamme sinulle ja tiedustelemme nykyistä tilannettasi ja samalla varmistamme että olemmeko oikea yhteistyökumppani sinulle jonka jälkeen tulemme paikanpäälle tarkistamaan ja arvioimaan nykyisen tilanteen ja keskustelemaan jatkosta, ja mikäli haluat lähetämme sinulle tarjouksen urakasta jonka jälkeen voit tehdä päätöksen kenenkään ahdistamatta ja painostamatta sinua. Toimimme näin koska aina kun otamme uuden asiakkaan haluamme myös varmistua siitä että pystymme tarjoamaan luotettavia ja pitkäikäisiä ratkaisuja juuri sinun kohteeseesi.

 Varaa ilmainen kartoitus ja ota askel lähemmäksi toimivampaa lattiaa

Ota yhteyttä


Testattu ja todistettu monissa tutkimuslaitoksissa

Testattu ja hyväksytty 12 kertaa

PU Sealer täyttää DIN EN 14085:n vaatimukset (tuolinpyörätesti) eph Dresdenin pinnankestävyystestissä kaikilla joustavilla lattiapinnoitteilla. Täsmälleen 25 000 kierroksen jälkeen arvioinnissa todettiin, että millään testatulla lattialla ”ei ollut näkyviä pintamuutoksia”.

Erittäin kestävä = 6 kertaa pidempi käyttöikä

FIGR- ja WFK/FRT-laitosten pitkäaikaiskokeissa todettiin, että PU Sealerin käyttöikä on kuusi kertaa pidempi kuin tavanomaisilla huokoslakoilla. Tämän arvion ovat vahvistaneet myös Saksan lattia-alan ammattilaiset, jotka ovat myöntäneet PU Sealer tuoteryhmälle ensimmäisen palkinnon lattiatuotteiden parhaasta hoitotuotevalikoimasta!

Paras arvosana terveyden ja ympäristön kannalta

GEV testasi PU Sealer ja PU Sealer Antislip eurooppalaisilla päästötesteillä (Emicode testi), ja ne saivat parhaan arvosanan eli arvion “erittäin pienet päästöt” (EC 1R). PU Sealer suojaa pintoja siis erittäin tehokkaasti vahingoittamatta kuitenkaan ihmisten terveyttä tai ympäristöä.

Kestää erinomaisesti kemikaaleja myös ääritilanteissa

Ammattimaisesti käytetyn huokoslakan on kestettävä rakennuksen erilaiset olosuhteet – myös aggressiiviset aineet. Tämän vuoksi eph-laitos testasi PU Sealer ja PU Anticolorkemikaalien sietokyvyn DIN 68861:n mukaisesti. Tulos: kaikki ryhmän 1B vaatimukset täyttyivät! Lisäksi PU Anticolor sietää sataprosenttisesti myös autonrenkaissa, matoissa ja huonekaluissa käytettäviä elastisuutta parantavia kemikaaleja.

R 9 ja R 10 – täysi vastaavuus BGIA:n mukaan

On kyse sitten vanhustentaloista, keittiöistä, sairaaloista tai elintarvikkeiden käsittelytiloista, pintojen luistonesto-ominaisuus tulee esiin yhä useammin, samoin kuin R-luokkavaatimus. BGIA:lla ei ollut mitään vaikeuksia täyttää R 9:n ja R 10:n vaatimuksia PU Sealer ja erityisesti luistonestoon kehitetyllä PU Sealer Antislip suhteen. PU Sealer Antislip täytti myös tunnetun SATRA-instituutin suorittaman BS-standardin 7976-2 mukaisen brittiläisen heilurikokeen vaatimukset.

Soveltuu urheilutilojen lattioihin DIN 18032:n mukaisesti

Turvallisuus on erityisen tärkeää urheilutilojen lattioissa. Tämän vuoksi saksalainen MPA-instituutti testasi PU Sealer soveltuvuutta urheilutiloihin asennettaviin linoleumi- ja PVC-lattioihin. Tuloksena : tuote ei pelkästään läpäissyt testiä huomautuksitta, vaan myös palkittiin!

Ainutlaatuisen toimiva sähköä johtavilla lattioilla – ESD Longlife PU Sealer

Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer täyttää eph:n testaustodistuksen mukaan DIN EN 61340-5-1:n johtavien lattioiden sähköstaattisia purkauksia (ESD) koskevat vaatimukset sekä TRBS 2153:n räjähdyksentorjuntavaatimukset.

Paloa hidastava kaikilla pinnoilla

Palosuojaus ja palonkestävyysluokitus ovat yhä tärkeämpiä tekijöitä rakennuksissa. On turvallista tietää, että Dresdenin MPA-laitos on vahvistanut, että PU Sealer ja Dr. Schutz PU Anticolor Fire säilyttävät PVC-, linoleumi- ja hartsilattioiden DIN EN 13501-1:n mukaisen paloluokituksen muuttumattomana.

Ensimmäinen DIBT:n hyväksymisleiman saanut

PU Sealer on ensimmäinen joustavien ja kovien lattiapinnoitteiden suoja-aine, joka on saanut saksalaisen DIBT:n (Deutschen Institut für Bautechnik) yleisen rakennusteknisen käyttöluvan.

Hikeä ja sylkeä kestävä DIN 53160:n mukaan

Dresdenin eph-laitos testasi PU Sealer- ja PU Anticolor tuotteet, ja niiden todettiin kestävän hikeä ja sylkeä DIN 53160 standardin mukaisesti.

Turvallinen elintarviketuotannossa

Saksalainen ISEGA on todennut PU Sealer turvalliseksi elintarvikkeiden käsittelyssä ja tuotannossa.

PU Antislip hyväksytty kosteisiin tiloihin – DIN 51097

Saksalainen ZUS-instituutti testasi PU Antislip ja totesi sen liukastumisenesto ominaisuuksien vastaavan DIN 51097 -standardin vaatimuksia, jotka koskevat kosteita tiloja, joissa kuljetaan paljain jaloin.