uusi vanhat lattiasi vaihtamisen sijaan

Mikäli ajatus siitä että vanhat lattiasi voitaisiin uusia vaivattomasti jopa alle 24 h sisällä saaden aikaan...
kestävät-turvalliset-helppohoitoiset -saumattomat-hygieeniset lattiapinnat joiden ansiosta voit säästää tulevaisuudessa tuhansia euroja ylläpitokuluissa sekä muuttaa tilasi upeiksi taideteoksiksi ja asiakas magneeteiksi haluat todennäköisesti jatkaa lukemista.

Lattioiden uusiminen ja saneeraukset ovat ennen olleet huomattavasti vaikeampia ja suurempi töisiä kuin mitä ne ovat nykyään.

Suurimmassa osassa kiinteistöissä,  kaupoissa, toimistoissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa olisi suuri tarve lattioiden uusimiselle johtuen mm seuraavista syistä

 1. vanhan lattian kalliista ylläpitokuluistu (vahaukset, Vaikeasti puhdistettava)
 2.  hygienisyyden puutteesta
 3. liukkaudesta
 4. tilan yleisilme ei luo haluttua ensivaikutelmaa
 5.  toiminnallisuudesta

 

Vaikka lattia haluttaisiinkin uusia, yleensä seuraavat toimet ja asiat tulevat esteeksi:

 • Vanhan lattian purkaminen on hyvin työläs operaatio
 • Purku jätteen kuljettaminen ja kaatopaikka maksut tulet hintoihinsa
 • Purkutöistä syntyvä pölyäminen aiheuttaa päänvaivaa
 • Suojausten rakentaminen on työläs ja kallis operaatio
 •  Tilat ovat suljettuina jopa viikkoja joka saattaa johtaa jopa tunhansien eurojen menetyksiin)
 • Asbestia vanhassa lattiassa? ( Aivan per****** kallista)
 • Meluhaitat purkutöistä ovat häiriöksi
 • Laadukkaat lattiamateriaalit ( Sama kuin pari ylempänä)
 • Halvat lattiamateriaalit ovat piloilla ja naarmuiset jo ennen loppusiivousta)
 • Rakennus työkaluja ja töymiehiä rekkalastillinen
 • Työtunteja tolkuttomasti
 • Budjetti ei riitä kaikkeen yllämainittuun
 • Asennuksilla ei ole takuita
 • Valmistuminen viisästyy

Listaa voisi toki jatkaa vielä jonkin aikaa mutta siinäpä nyt yleisimmät.

Päälleasennettava lattiapinnoite säästää kustannuksia jopa 60% perinteiseen lattiaremonttiin verrattuna, kun otetaan huomioon vanhan päällysteen poistamisesta ja hävittämisestä aiheutuneet kustannukset

Päälleasennetteva lattiapinnoite sopii monille eri materiaaleille:

- Kumilattiat- Linoleumilattiat- Epoksilattiat- Kvartsivinyylilaatat (hovilaatat)- Muovimatot- ESD-lattiat- Urheilulattiat, kuntosalien lattiat- Mineraaliset laattalattiat- Laminaatti ja puulattiat-

miten lattian pinnoitus on auttanut jo tuhansia ja voi antaa sinullekkin etulyöntiaseman

Maailman laajuisesti jo tuhannet eri alojen toimijat ovat saavuttaneet etulyöntiaseman ja muuttaneet kiinteistöjensä lattiat kuluttamisen sijasta tuottamaan.

Tällä hetkellä pinnoituksia on toteutettu maailman laajuisesti jo yli 45 miljoonaa neliömetriä. Innovatiivinen ja kestävä järjestelmä säästää ympäristöä ja kuluja . Mitä suurempi pinta-ala, sitä suurempi säästö. Keskimääräinen toimintakatko kestää - järjestelmästä riippuen - yleensä enintään vuorokauden.

Pinnoite tarjoaa kaikissa lattioissa pitkäaikaisen suojan kulumiselta ja hankaukselta. Lisäksi lattiat näyttävät kauniimmalta ja niiden käyttöikä on todistetusti pidempi. 

Säästät huomattavasti ylläpitopuhdistuksissa, koska pinnoitus tekee lattioista selvästi helppohoitoisemmat.

Vähäinen uudelleenlikaantuminen tekee tuotteestamme täydellisen ratkaisun kuormitetuille lattioillesi.

Naarmunkestävyys paranee käsittelyn ansiosta.

Lattiapintakäsittelymme asettaa uusia standardeja ja on korvaamaton tekijä lattioiden saneerauksissa ja arvon säilytyksessä.

Varsinais-Suomen Rakennehuolto toteuttaa luovia ja kestäviä lattiapäällystysratkaisuja kaikissa lattiaremontti projekteissa.

ELÄMÄSI HELPOIN lattiaREMONTTI

Lattia on yksi tärkeimpiä pintoja kiinteistössä. Lattiat ovat tänä päivänä monelle sekä mainos että käyntikortti, mutta toimii myös monesti asiakas mangeettina. Parhaimmillaan hyvin suunnitellun ja toteutetun lattian avulla voidaan muuttaa tilat luxuskohteiksi, joita monesti nähdään vain julkisuudessa, sisustuslehdissä ja television sisustusohjelmissa.

Lattioihin kannattaa panostaa. varsinais-suomen rakennehuolto on erikoistunut toteuttamaan kestäviä lattiaremontteja. Lattiaremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta. Siksi remontti kannattaakin antaa asiantuntijan tehtäväksi. Kaikki asentajamme ovat sertifioituja pinnoitusten asiantuntioita, ja toimitamme jokaisesta lattiaremontista valvontapöytäkirjan asiakkaalle. Omat asiantuntijamme muokkaavat toiveidesi pohjalta juuri sellaisen lattian, johon haluaisit sisustuslehtien sivuilta sisään astua. Sinun tehtäväsi on toivoa, meidän tehtävänämme on toteuttaa. Aloita unelmiesi lattiansuunnittelu jo tänään.

VINKKEJÄ TÄYDELLISEN lattian SUUNNITTELUUN

Lattia on asia joka ensimmäisenä huomataan ja antaa ensivaikutelman mikä on hyvin ratkaisevassa roolissa kun asiakas astuu sisään.  Mikä olisikaan parempaa kuin saada kiinteistösi lattia tuottamaan ja tarjota asiakkaillesi elämys kun he saapuvaat kiinteistöösi, ensivaikutelma ja yleisilme ovat hyvin ratkaisevassa roolissa millaisen vaikutelman asiakas saa. Lattian uusimisella saat aikaan viihtyvän ja lumoavan tilan sekä kokemuksen jonne asiakkaasi haluaa aina palata uudelleen. 

 Lähes rajattomasta värivalikoimasta voit SUUNNITella lattian värit JA kuviot TYYLISI MUKAAN

Selailemalla sisustuslehtiä tai unelma asuntoja/hotelleja löydät hyviä ideoita omaa lattiaremonttiasi varten. Markkinoilla on lukemattomia vaihtoehtoja, joista voit valita tyyliisi sopivat ja esim brändiisi sopivat värit, kuviot ja niin edelleen. Kerää internetistä inspiraatiokuvia, joista voit koota itsellesi mieluisimman kokonaisuuden. Suunnittelussa on hyvä miettiä, minkälaisen tunnelman haluat luoda ja mitä haluat kertoa asiakkaillesi.

Valitse mieleisesi, me toteutamme sen.

Asiantuntijamme auttavat sinua lattian suunnittelemisessa mielellään. Meiltä saat vinkkejä siitä, kuinka saat lattiastasi toimivan ja upean, aivan kuin se olisi suoraan sadusta.

OTA KÄYTTÄJÄT HUOMIOON lattianSUUNNITTELUSSA

Kun oikea tyyli on löytynyt, siirrytään käytännön asioihin. Lattian käytännöllisyyttä ja toimivuutta suunniteltaessa on mietittävä, ketkä tilaa todella käyttävät. Sillä onko käyttäjä asiakas, asukas tai työntekijä on todella paljon merkitystä. Esimerkiksi sairaalatiloissa hygieenisyys on todella tärkeää, myöskin liukuestetty lattia on monissa tiloissa ensiarvoisen tärkeää.  Lattioihin voidaan asentaa helpottavia opasteita jolloin tiloissa on helppo kulkea  ja navigointi on vaivatonta. Vaara alueet kannattaa merkitä selkeästi joilloin varmistetaan kaikkien turvallisuus.  Kouluissa ja päiväkodeissa lattioihin voidaan taas lisätä viihtyvyyden kannalta tärkeitä elementtejä. 

VIIMEISTELE Lattia kuvilla, logoilla JA teksteillä

Myös kuvilla,logoilla ja teksteillä on tärkeä osa kokonaisuutta .Näillä voidaan korostaa tiettyjä yksityiskohtia, helpotta navigointia tai mainostaa  brändejä ja tuotteita. Ohi kulkevan asiakkaan huomio kiinnittyy kun ovien avautuessa musta lattia korotettuna kullan ja hopean väreillä saavat tunnetut brändit suorastamaan kutsumaan luokseen. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lattia saa tilasi heräämään eloon.

Varsinais-Suomen Rakennehuolto toteuttaa unelmien lattiasi aikatakuulla, etkä joudu pitämään tilojasi suljettuina viikkotolkulla. Kaikki  toteuttamamme saneeraukset ja lattiapinnoitukset ovat myös kotitalousvähennyksen alaista työtä. Poistamme vanhat ongelmat lattioista toteuttamalla kanssasi lattiaremontit järkevään hintaan ja sinulle järkevimmällä tavalla.

Tiedämme että lattian pinnoituksen tilaaminen voi tuntua vaikealta päätökseltä ja riskiltä. Emme halua tämän kuitenkaan olevan este unelmiesi lattialle koska tiedämme tämän oikesti auttavan sinua. Joten näin teimme siitä rikitöntä sinulle.

1. Ota meihin yhteyttä ja kerro millaisia ongelmia lattiat tuottavat sinulle tällä hetkellä ja mitä parannuksia toivoisit

2. Me tiedustelemme nykyistä tilannettasi ja samalla varmistamme että olemme oikea yhteistyökumppani sinulle jonka jälkeen tulemme paikanpäälle tarkistamaan ja arvioimaan nykyisen lattian kunnon ja keskustelemaan jatkosta. Toimimme näin koska aina kun otamme uuden asiakkaan haluamme varmistua siitä että pystymme tarjoamaan sinulle loistavia tuloksia ja mieleisesi lattian.

 Varaa ilmainen konsultaatio ja ota askel lähemmäksi unelmien lattiaasi

OTA YHTEYTTÄ

Testattu ja hyväksytty 12 kertaa

PU Sealer täyttää DIN EN 14085:n vaatimukset (tuolinpyörätesti) eph Dresdenin pinnankestävyystestissä kaikilla joustavilla lattiapinnoitteilla. Täsmälleen 25 000 kierroksen jälkeen arvioinnissa todettiin, että millään testatulla lattialla ”ei ollut näkyviä pintamuutoksia”.

Erittäin kestävä = 6 kertaa pidempi käyttöikä

FIGR- ja WFK/FRT-laitosten pitkäaikaiskokeissa todettiin, että PU Sealerin käyttöikä on kuusi kertaa pidempi kuin tavanomaisilla huokoslakoilla. Tämän arvion ovat vahvistaneet myös Saksan lattia-alan ammattilaiset, jotka ovat myöntäneet PU Sealer tuoteryhmälle ensimmäisen palkinnon lattiatuotteiden parhaasta hoitotuotevalikoimasta!

Paras arvosana terveyden ja ympäristön kannalta

GEV testasi PU Sealer ja PU Sealer Antislip eurooppalaisilla päästötesteillä (Emicode testi), ja ne saivat parhaan arvosanan eli arvion “erittäin pienet päästöt” (EC 1R). PU Sealer suojaa pintoja siis erittäin tehokkaasti vahingoittamatta kuitenkaan ihmisten terveyttä tai ympäristöä.

Kestää erinomaisesti kemikaaleja myös ääritilanteissa

Ammattimaisesti käytetyn huokoslakan on kestettävä rakennuksen erilaiset olosuhteet – myös aggressiiviset aineet. Tämän vuoksi eph-laitos testasi PU Sealer ja PU Anticolorkemikaalien sietokyvyn DIN 68861:n mukaisesti. Tulos: kaikki ryhmän 1B vaatimukset täyttyivät! Lisäksi PU Anticolor sietää sataprosenttisesti myös autonrenkaissa, matoissa ja huonekaluissa käytettäviä elastisuutta parantavia kemikaaleja.

R 9 ja R 10 – täysi vastaavuus BGIA:n mukaan

On kyse sitten vanhustentaloista, keittiöistä, sairaaloista tai elintarvikkeiden käsittelytiloista, pintojen luistonesto-ominaisuus tulee esiin yhä useammin, samoin kuin R-luokkavaatimus. BGIA:lla ei ollut mitään vaikeuksia täyttää R 9:n ja R 10:n vaatimuksia PU Sealer ja erityisesti luistonestoon kehitetyllä PU Sealer Antislip suhteen. PU Sealer Antislip täytti myös tunnetun SATRA-instituutin suorittaman BS-standardin 7976-2 mukaisen brittiläisen heilurikokeen vaatimukset.

Soveltuu urheilutilojen lattioihin DIN 18032:n mukaisesti

Turvallisuus on erityisen tärkeää urheilutilojen lattioissa. Tämän vuoksi saksalainen MPA-instituutti testasi PU Sealer soveltuvuutta urheilutiloihin asennettaviin linoleumi- ja PVC-lattioihin. Tuloksena : tuote ei pelkästään läpäissyt testiä huomautuksitta, vaan myös palkittiin!

Ainutlaatuisen toimiva sähköä johtavilla lattioilla – ESD Longlife PU Sealer

Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer täyttää eph:n testaustodistuksen mukaan DIN EN 61340-5-1:n johtavien lattioiden sähköstaattisia purkauksia (ESD) koskevat vaatimukset sekä TRBS 2153:n räjähdyksentorjuntavaatimukset.

Paloa hidastava kaikilla pinnoilla

Palosuojaus ja palonkestävyysluokitus ovat yhä tärkeämpiä tekijöitä rakennuksissa. On turvallista tietää, että Dresdenin MPA-laitos on vahvistanut, että PU Sealer ja Dr. Schutz PU Anticolor Fire säilyttävät PVC-, linoleumi- ja hartsilattioiden DIN EN 13501-1:n mukaisen paloluokituksen muuttumattomana.

Ensimmäinen DIBT:n hyväksymisleiman saanut

PU Sealer on ensimmäinen joustavien ja kovien lattiapinnoitteiden suoja-aine, joka on saanut saksalaisen DIBT:n (Deutschen Institut für Bautechnik) yleisen rakennusteknisen käyttöluvan.

Hikeä ja sylkeä kestävä DIN 53160:n mukaan

Dresdenin eph-laitos testasi PU Sealer- ja PU Anticolor tuotteet, ja niiden todettiin kestävän hikeä ja sylkeä DIN 53160 standardin mukaisesti.

Turvallinen elintarviketuotannossa

Saksalainen ISEGA on todennut PU Sealer turvalliseksi elintarvikkeiden käsittelyssä ja tuotannossa.

PU Antislip hyväksytty kosteisiin tiloihin – DIN 51097

Saksalainen ZUS-instituutti testasi PU Antislip ja totesi sen liukastumisenesto ominaisuuksien vastaavan DIN 51097 -standardin vaatimuksia, jotka koskevat kosteita tiloja, joissa kuljetaan paljain jaloin.

 ei kiillotuksen tarvetta
huomattava kustannussäästö, koska toistuvaa peruspuhdistusta ei tarvita
 ei kiillon häviämistä
 parempi liukuesto
 pinnoitus, jossa on pitkä takuu
 ei kulumapolkujen muodostumista
 ympäristöystävällinen – koska vesipohjainen – ilman liuottimia
 ei hajuhaittoja käsittelyn yhteydessä
pitkälle desinfektioaine- ja kemikaalikestävä sekä suojattu värjäytymiseltä
on tarvittaessa kokonaan poistettavissa pinnoista
 parempi työergonomia
 liukuestoluokitusta voidaan korottaa
säilyttää arvonsa pitkään
kestää kovaa kulutusta
hylkii likaa
täyttää tiukkojakin hygieniavaatimuksia
ei tarvitse peruspesua ja vahausta
 
 saa tarvittaessa R10-mukaisen liukkaudeneston