Pinnoitustyöt turku, salo, varsinais-suomi

Tarjoamme kattavat ja monipuoliset pinnoitustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Varsinais-Suomen alueella.

Toteutamme monenlaisia pinnoitustöitä luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat projektin aina alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella. Suoritamme kohteiden kokonaisvaltaisia uudistuksia sekä saneeraus- että uudiskohteissa. Pinnoitusratkaisumme ovat kustannustehokkaita ja nopeita tapoja uudistaa sekä suojata lattiat, seinät, katot ja erilaiset rakenteet.

Tarjoamme myös pinnoitusratkaisuja kaikkein vaativimpiin vesi- ja kosteuseristyksen ongelmiin sekä rakenteiden rappautumisen ja korroosion pysäyttämiseen.

Pinnoitusratkaisut Turku, salo, varsinais-suomi

Pinnoitusratkaisut kaikkein vaativimpiin vesi- ja kosteuseristyksen ongelmiin sekä rakenteiden rappautumisen ja korroosion pysäyttämiseen.

ElaProof soveltuu erittäin monenlaisiin käyttökohteisiin. Kestävyytensä ansiosta se ratkaisee monia teollisuuden ja kiinteistöhuollon kaikkein hankalimpia korroosion ja ruosteenesto-ongelmia.

LÄPIMURTO KATTOJEN KUNNOSTAMISESSA

ElaProof soveltuu erinomaisesti kattojen pitkäaikaiseksi suojaavaksi pinnoitteeksi. ElaProof-pinnoituksella pelti-, huopa- tai mineriittikaton käyttöikää on helppoa ja edullista jatkaa useilla vuosikymmenillä.

RAKENTEIDEN VEDENERISTYS

ElaProofin vedeneristyskyky kestää mainiosti lämpötilan vaihteluita. Tämän vuoksi se on hyvä tuote vesieristämään myös sää- ja lämpötilavaihteluille altistuvia kohteita kuten rakennusten sokkeleita ja erilaisia kansirakenteita. Peittoon jäävillä alueilla ElaProof-kalvoa suojaamaan voidaan asentaa esimerkiksi lasikuitukangas estämään kivien tai muiden terävien kappaleiden tunkeutuminen suojaavan pinnoitekerroksen läpi.

Altaiden pinnoitus ja vesieristys

ElaProof sopii asennettavaksi myös nestepintojen alle, kuten piha-altaisiin. Kohteet voivat olla tarkoitukseen valmistettuja ja eri materiaaleista koostuvia rakenteita. Pinnoitus on mahdollista tehdä myös suoraan maapohjan päälle.

Maa-aineksen päälle pinnoitettaessa on otettava huomioon haluttu kiinnittyminen kallioon tai muuhun pohjaan, mikä edellyttää alustan puhdistamista. Irtoaineksen päälle asennettu pinnoitekalvo jää yhtenäiseksi irtonaiseksi matoksi. Tukiverkon tai -kankaan käyttöä suositellaan tiiviin kalvon aikaansaamiseksi. Jos pinnoitettava alue jää pysyvästi tai pitkäaikaisesti vesiupotukseen, on pinnoituksen annettava ensin kuivua täysin kuivaksi. 

SAHOJEN KUIVAAMOT

ElaProof on nopeasti noussut johtavaksi suojausratkaisuksi sahojen hiiliteräksestä ja betonista tehdyissä kamari- ja kanavakuivaamoissa. Niissä lämpötila nousee 70 °C-asteeseen, suhteellinen kosteus lähelle 100 %:a ja kuivatettavasta puutavarasta haihtuu korrosoivia ainesosia kuten muurahaishappoa. Tällaisissa maksimaalisen korrosoivissa olosuhteissa ElaProof tarjoaa ylivoimaisen ratkaisun vuosikymmeniä kestävänä pinnoitteena. Tärkeä yksityiskohta kuivaamoissa ovat rakenteiden saumat, jotka on pidettävä kunnossa laadun ja energiatehokkuuden vuoksi. Vuotavat saumat vaikuttavat kuivaustulokseen myös viereisissä kuivaamoissa sekä kastelevat eristysmateriaalit johtaen lisääntyvään korroosioon sekä energian kulutuksen kasvuun. ElaProofin ja vahvikekankaan avulla saumojen tiivistäminen kestävästi on yksinkertaista ja helppoa.

KÄYTTÖKOHTEITA:

KATTOJEN KUNNOSTUS

PARVEKKEIDEN KUNNOSTUS

KYLPYHUONEET JA MÄRKÄTILAT

LÄPIVIENNIT JA SAUMAT

ULKORAKENTEIDEN VEDENERISTYS

SAHOJEN KUIVAAMOT

ALTAiden pinnoitus

LATTIOIDEN PINNOITUS

Olipa kohteesi suuri tai pieni - Kysy meiltä tarjous

ELAPROOFIN TYYPILLISIÄ KÄYTTÖKOHTEITA OVAT:

  • katot
  • sillat
  • (jäte)vesialtaat
  • parvekkeet
  • kaikki suurelle kosteudelle ja/tai korkeille lämpotilavaihteluille altistuvat pinnat
  • läpivientien, saumausten ja muiden epäjatkuvuuskohtien tiivistäminen
  • betoni- ja puupintojen kestävä, rakenteita rikkomaton liittäminen toisiinsa.
  • Suojaksi pintoihin jotka halutaan helposti puhdistaa

tilaa ilmainen kartoituskäynti

Nimi

Puhelin tai sähköposti

Viesti