lattiapäällysteiden edelläkävijä

TAKUUKestävä ja helppohoitoinen flexi-tile -laattalattia tarjoaa tyylikkään ja pitkäikäisen lattiaratkaisun 25 vuoden takuulla

Oletko etsimässä uutta lattiaa tai haluaisit kunnostaa vanhan olemassa olevan lattian, mutta et ole varma mikä olisi paras vaihtoehto?

Kuvittele kiinteistöösi uusi lattia,  jossa yhdistyvät monien lattiamateriaalien parhaat puolet tinkimättä mistään tärkeästä ja halutusta ominaisuudesta. Ensimmäisenä  mieleesi tulee varmasti kysymys mikä tämä olisi ja miten se on mahdollista?  

Flexi-tile valmistetaan Iso-Britanniassa ja on Euroopan suurin HPP-lattioiden (high performace polymer) valmistaja, sekä yksi johtavista brändeistä lattiapäällystealalla ja kuuluu osaksi Unicorn Groupia. Lattiat valmistetaan käyttäen korkean suorituskyvyn omaavaa polymeeria (HPP), joka on 100% myrkytön ja huippuominaisuuksiensa takia äärimmäisen kestävä, joka onkin syy lattioiden suureen kysyntään.

Laattalattiajärjestelmän monien etujen joukosta ehkä yksi parhaimmista hyödyistä on se, että Flexi-Tile -lattia on usein myös edullisempi vaihtoehto kuin monet tyypilliset ja useimmiten markkinoidut lattiajärjestelmät. Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja, jossa panostamme laatuun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Flexi-Tile on yksi näistä tuotteista, jonka monia ominaisuuksia eivät monet yleisimmät lattiamateriaalit pysty tarjoamaan. Tämä on suurin syy miksi olemme hyväksyneet Flexi-Tile -lattiajärjestelmän osaksi tuoteratkaisujamme. Mietit varmaan minkä takia Flexi-Tile olisi oikea ratkaisu lattiaksesi ja mitä hyötyä tästä olisi juuri sinulle?

flexi-tile Lattiajärjestelmän Edut

Lujaa laatua ja ylivoimaisia etuja läpi vuosien

 Flexi-Tile -lattiajärjestelmän rajattomien asennusmahdollisuuksien, ylivertaisten etujen sekä kestävyyden ansiosta lattia voidaan asentaa lähes mihin tahansa ympäristöön huolehtimatta tuleeko lattia toimimaan ja pitämään lupauksensa. 

Äärimmäisen kestävyytensä ansiosta Flexi-Tile laatat toimivat erinomaisesti teollisuus- ja tehdasympäristöissä, joissa käytetään raskaita koneita ja käsitellään painavia kuormia säilyttämällä kuitenkin askelmukavuutensa sekä pitämällä työympäristön turvallisena.  

 Helppohoitoinen ja hygieeninen lattia tuo säästöjä jo asennuksesta alkaen, koska lattialaatat voidaan asentaa käyttökohteesta riippuen joko kelluvana, tai liimattuna ilman suuria purkutöitä ja esivalmisteluja, jolloin säästät jo huomattavasti aikaa ja rahaa perinteisiin asennusmenetelmiin verrattuna.

Laatat ovat läpivärjättyjä ja öljyn-, kemikaalien-, rasvan-, sekä naarmunkestäviä, minkä ansiosta lattia ei myöskään tahraannu helposti. Tämä tarkoittaa suuria kustannussäästöjä vuositasolla, koska päivittäinen puhtaanapito muuttuu nopeammaksi etkä enää joudu kuluttamaan suuria määriä rahaa ja aikaa lattian peruspesuihin ja  lattian vahauksiin vuosittain. Voit tämän jälkeen sijoittaa säästämäsi eurot esimerkiksi liiketoimintasi kasvuun. 

Kiireisissä ympäristöissä laattalattiajärjestelmä voidaan asentaa jopa tuotannon ollessa käynnissä, jolloin voidaan välttää kokonaan tuotantokatkokset, joista koituvat kustannukset voivat koitua hyvinkin korkeiksi tai joissakin tapauksissa siirtää lattian uusimista kuukausilla.

Flexi-tile antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa lattian jonka oikeasti haluaisit

Laattoja on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja erilaisilla pintavaihtoehdoilla. Miellyttävän tuntuinen lattia on mahdollista suunnitella ja kuvioida juuri halutunlaiseksi. Tämä mahdollistaa tilasi erottua muista ja saat etulyöntiaseman kilpailijoihisi ilman vaikeita ja työläitä asennusvaiheita, jotka nostavat monissa muissa lattiaratkaisuissa kustannuksia huomattavasti ja joiden takia monesti joudutaan tyytymään vain kohtalaiseen ratkaisuun. 

Vesitiiveiden lattialaattojen R10-sertifioitu pinta takaa, etteivät laatat ole liukkaita märkänäkään jolloin voit olla varma omasta ja asiakkaidesi turvallisuudesta. Lattiajärjestelmämme tarjoaa sinulle pinnan, joka pysyy uudenveroisena vuodesta toiseen, selviää arjen raskaastakin käytöstä ja antaa huomattavan etumatkan muihin.

FLEXI-TILE -LATTIOIDEN MENESTYKSEN MYÖTÄ VALMISTAJA TAKAA LAATOILLE JOPA 25 VUODEN TAKUUN.

Annamme Flexi-Tile -lattioille 30 päivän palautusoikeuden. Mikäli et ole tyytyväinen asennuksen jälkeen, tulemme purkamaan lattian ja saat rahasi takaisin. 

Mikäli sinulla on lattioihin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia,  niin autamme sinua mielellämme.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ