EDULLINEN KATTOREMONTTI NOPEASTI JA luotettavasti

Säästä rahaa ja huolla kattosi ajoissa. Pystymme tarjoamaan kaikille katemateriaaleille kestävän tiivistyksen ja pinnoituksen, jolla saadaan aikaan täysin vesitiivis ratkaisu vuosikymmeniksi eteenpäin. Kattojen ennakoiva huolto puhdistamalla, tiivistämällä ja pinnoittamalla on taloudellisesti tehokas vaihtoehto katon uusimiselle, usein vain murto-osa perinteisen kattoremontin kustannuksista.

KATTOREMONTTI turku, salo, varsinais-suomi

Suomessa vaihdetaan vuosittain satoja kattoja turhaan. Harva vuotava, ruostunut tai vanhempi katto vaatii vaihtamista. Tapamme toteuttaa kattoremontit pidentävät kattojen elinkaarta luotettavasti jopa vuosikymmeniä sekä ovat nopeita ja edullisia. Käytössämme on markkinoiden luotettavimmat tuotteet kattojen pitkäaikaiseen suojaukseen jotka säilyttävät elastisuutensa vuosikymmeniä ja pysäyttävät alla olevan materiaalin ruostumisen ja korroosion.

Mitoitamme toimenpiteen oikein. Lähes aina kattoremonttifirmat tarjoavat ratkaisuksi täysimittaista kattoremonttia ja uusimista. Toimintamallimme perustuu kustannustehokkaaseen ja pitkäikäiseen ratkaisuun, jossa katto huolletaan oikein. Pyrimme ns. minimiratkaisuun, joka on oikean laajuinen ja riittävä tilanteeseen. Kun katto huolletaan järkevillä toimenpiteillä ja säännöllisesti, lykkääntyy kattoremontti tuonnemmaksi ja kattoon kohdistuvat kustannukset jakautuvat useammalle vuodelle. Kattojen huolto ja korjaus kannattaa aina.

Mikäli sinulla on kattoihin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä

Kohteen tiedot